Tehnologiile inteligente îți pot duce afacerea la nivelul următor, atât pe segmentul decizional cât și pe cel executiv

Viitorul este aici. Inteligența artificială, automatizarea și robotizarea schimbă deja modul în care lucrăm și luăm deciziile, așa că viziunea noastră este integrarea acestor tehnologii inteligente cât mai eficient în procesele și fluxurile de lucru.

Utilizarea unei platforme tehnologice orientată către obiectivele afacerii împreună cu o suită adecvată de aplicații este caracteristica principală a unei companii inteligente – “Intelligent Enterprise”. Schimbările rapide în mediile în care companiile își desfășoară activitatea, interacțiunile prin canale de comunicare tot mai diverse și volumele mari de date necesar a fi procesate în timp real sunt realitățile curente ale oricărui model de afacere. Adaptarea eficientă la aceste realități presupune integrarea și utilizarea tehnologiilor inteligente, iar SAP oferă astfel de soluții integrate direct în aplicațiile sale prin platforma SAP Business Technology Platform .

mai multe detalii

SAP Integration Suite, componentă a SAP Business Technology Platform, poate fi utilizată pentru implementarea și gestionarea integrărilor în medii complexe și eterogene, de la cel mai mic detaliu până la nivelul întregii companii. Suita face posibil ca procesele de afaceri și fluxurile de date să fie conectate corespunzător, iar integrarea între aplicații să fie făcută rapid și cu minimă dependență de personal specializat IT, datorită pachetelor de integrare pre-configurate puse la dispoziție de SAP.

mai multe detalii

SAP Extension Suite, componentă a SAP Business Technology Platform, oferă clienților posibilitatea de a-și optimiza, completa și personaliza soluțiile existente. Suita include capabilități și servicii care să simplifice dezvoltarea de aplicații și personalizarea soluțiilor existente astfel încât acestea să fie aliniate la cerințele curente ale utilizatorilor, fără întreruperea proceselor de afaceri vitale.

mai multe detalii

SAP Fiori este interfața utilizator comună pentru toate aplicațiile și produsele SAP. Aceasta conține concepte și principii de design care să asigure o utilizare facilă și o experință plăcută utilizatorului. Interfața SAP Fiori poate fi implementată prin diverse tehnologii și platforme UI cum sunt SAPUI5 / OpenUI5 HTML / JavaScript framework, sau SDK-urile iOS și Android pentru aplicațiile SAP destinate să ruleze pe echipamente mobile.

mai multe detalii

SAP dorește să asigure toate instrumentele necesare transformării unei companii într-o companie inteligență astfel că platforma SAP Business Technology Platform include elementele tehnologice inteligente adecvate: inteligență artificială (AI), “Internet of Things” (IoT), roboți software inteligenți pentru automatizarea proceselor (RPA), învățare automată (machine learning – ML).

mai multe detalii

REFERINȚE

Mai multe articole