CSB este partener autorizat IBM pentru revânzarea produselor IBM Power Systems și IBM Storage.

Computer Sharing București (CSB) este unul dintre primii parteneri IBM din România, obținând această calitate încă de la înființare, în anul 1994.

Proiectate pentru a obține performanță, siguranță și fiabilitatea necesară utilizării aplicațiilor software aceste produse sunt oferite într-o gama largă de configurații.

Cu o arhitectură special pregătită pentru procesări complexe în medii ce gestionează volume mari de date, serverele IBM Power Systems asigură capacități de procesare mari și flexibilitate pentru orice tip de implementare: tradițională on-premise, cloud public sau privat și hibrid.

mai multe detalii

Datele procesate de către sistemele informatice constituie un element de valoare pentru orice companie atât pentru operațiunile zilnice cât și pentru analize detaliate ce stau la baza luării unor decizii. Sistemele IBM Storage asigură găzduirea în siguranță și accesul rapid la datele unui sistem informatic indiferent de volumul acestora.

mai multe detalii

IBM Power Systems și IBM Storage sunt pregătite să ruleze soluțiile SAP și sunt special configurate pentru a oferi performanța necesară prelucrării bazelor de date SAP HANA. IBM împreună cu SAP colaborează permanent pentru armonizarea produselor lor pentru a oferi astfel clienților ansamblul necesar pentru un sistem informatic performant.

mai multe detalii

REFERINȚE

Mai multe articole