Enterprise Resource PlanningPlanificarea resurselor companiei

SAP S/4 HANA este soluția ERP inteligentă care oferă companiilor o experiență digitală unică prin transformarea într-o întreprindere inteligentă. Soluția SAP S/4 HANA permite companiilor să se adapteze în permanență la schimbările continue ale mediului de afaceri. SAP S/4 HANA asigură gestiunea completă a tuturor proceselor de afaceri ale unei companii, în general – financiar-contabilitate, achiziții, vânzări, producție, proiecte, personal-salarizare, asigurarea calității, întreținerea echipamentelor/utilajelor proprii sau ale clienților – dar și specifice,  unor aproximativ 30 de industrii din domenii diverse. SAP S/4 HANA poate fi utilizată în versiune on-premise sau în versiune cloud public sau privat.

mai multe detalii

Customer Experience – Îmbunătățirea experienței clienților

Portofoliul de soluții SAP Customer Experience gestionează relația unei companii cu clienții săi în procesele de afaceri specifice pentru marketing, vânzări, comercial, servicii suport. Soluțiile SAP Customer Experience coordonează  toate canalele de comunicare cu clienții, oferind acestora o experiență digitală unică, iar companiei vizibilitate și control în relația cu clienții săi.

mai multe detalii

People Engagement – Optimizarea relației cu angajații

Portofoliul SAP People Engagement oferă companiilor soluții moderne în relația dintre angajator și angajat care să creeze statisfactie și o experință plăcută pentru ambii. SAP propune ,de fapt, trecerea de la soluțiile tradiționale de gestiune a resurselor umane (HCM – Human Capital Management) la soluții de tip HXM – Human Experience Management.

mai multe detalii

Analytics – Analiză detaliată și raportare

Portofoliul SAP Analytics permite companiilor să obțină diverși indicatori din prelucrarea volumelor de date tranzacționale prin folosirea unor instrumente avansate cu capabilități de învățare automată (machine learning) și funcții predictive. Aceste instrumente permit o analiză inteligentă care oferă răspunsuri referitoare la perfomanța  afacerii și care oferă posibilitatea luării deciziilor bazate pe date reale.

mai multe detalii

Business Network Management – Gestionarea relațiilor cu partenerii de afaceri

Portofoliul SAP Network and Spend Management permite companiilor să gestioneze și să optimizeze relațiile cu furnizorii pentru o mai bună vizibilitate și predictibilitate. Implementarea soluțiilor SAP creează chiar posibilitatea ca furnizorii și cumpărătorii să coexiste și să colaboreze într-o rețea unică, ceea ce  oferă siguranță și promptitudine sporite.

mai multe detalii

Custom Solutions – Soluții personalizate

Soluțiile standard oferite de SAP, împreună cu serviciile de consultanță pentru implementarea acestor soluții pot răspunde în majoritate covârșitoare cerințelor companiilor pentru digitalizare. În cazul în care există cerințe particulare acestea pot fi adresate cu aplicații dezvoltate și integrări personalizate folosind platforme și instrumente inteligente asigurate de SAP Business Technology Platform. Această platformă conține medii pentru dezvoltare programe, module pre-construite și capabilități de integrare cu aplicații noi sau existente, care reduc complexitatea activităților de personalizare și oferă răspunsurile potrivite la cerințe specifice.

mai multe detalii

REFERINȚE

Mai multe articole