CSB oferă servicii de consultanță și implementare a soluțiilor din portofoliul SAP utilizând platforma SAP Activate

SAP Activate este un instrument modular și configurabil pentru asistență în implementarea de la zero sau migrarea soluțiilor anterioare SAP într-o versiune superioară, care oferă conținut și îndrumări pentru echipa de proiect.

Platforma SAP Activate oferă conținut de implementare predefinit, acceleratoare, instrumente și modele de cele mai bune practici, ce garantează o implementare de succes, adaptată industriei și mediului specific de afaceri al clienților.

Care sunt avantajele utilizării platformei SAP Activate?

PRODUCTIVITATE
complexitate redusă, prin utilizarea unor acceleratoare intuitive, orientate pe proces

EFICIENTĂ
ciclu optim de implementare și inovare

SCALABILITATE
implementare adaptabilă la dimensiunile organizației și proiectului

PROCESE OPTIMIZATE
implementare bazată pe cele mai bune practici de afaceri

SAP Activate oferă un model de fluxuri de procese de afaceri structurate, ce constituie punctul de pornire pentru adoptarea și extinderea unor capabilități noi și diferențiatoare de lucru în întreaga organizație.

CSB oferă implementarea soluțiilor din portofoliul SAP în diverse medii: infrastructură hardware/software locală (on-premise), în cloud sau într-un scenariu hibrid, anumite componente/produse fiind implementate on-premise iar altele în cloud. Abordarea de implementare este diferită pentru soluțiile on-premise și în cloud, iar platforma SAP Activate asigură asistență pentru oricare dintre variante.

CSB deține competențele și experiența necesare pentru următoarele scenarii de implementare/tranziție la soluțiile noi SAP:
■ Implementare nouă
■ Upgrade (conversie) sistem
■ Roll-out (replicare) prototip sistem implementat la alte unități organizaționale

Pentru fiecare scenariu, prin intermediul SAP Activate, CSB utilizează pentru clienții săi modelele metodologice adecvate scopului și obiectivelor proiectului.

Platforma SAP Activate este accesibilă în cloud, prin intermediul unui vizualizator online, SAP RoadmapViewer. Sunt disponibile atât hărți (roadmaps) de metodologie generală de implementare, aplicabile pentru o gama largă de produse SAP, cât și pentru soluții SAP de industrie, modelate ca pachete de soluții de tip Best Practices.

CSB furnizează servicii complete de implementare, atât pentru soluțiile SAP de uz general, cât și pentru soluțiile dedicate diverselor sectoare de industrie, cum ar fi, dar nelimitat la, industria de utilități sau sectorul public.

Pentru soluția de tip Best Practices SAP-ISU (SAP Industry Solution Utilities), dedicată companiilor de utilități (energie electrică, gaze, apă, etc), CSB oferă atât servicii pentru implementare personalizată, cât și pentru integrarea cu alte soluții SAP (SAP S/4HANA, SAP Customer Experience, SAP Analytics etc) sau alte aplicații externe.

După finalizarea implementării și punerea în funcțiune a soluției, CSB furnizează servicii pentru suport operațional și extensii cu noi funcționalități. Având certificare pentru SAP Partner Centre of Expertise (SAP PCoE), CSB asigură asistență pentru accesul clienților la serviciul SAP Enterprise Support care se referă la suportul pentru utilizatori asigurat direct de către experții SAP.

REFERINȚE

Mai multe articole