RISE with SAP S/4 HANA Cloud – Business Transformation as a Service

SAP oferă clienților săi posibilitatea de a accesa funcționalitățile SAP S/4 HANA (dar nu numai!) prin intermediul modelului de tip Cloud.

RISE with SAP S/4 HANA Cloud

“RISE with SAP S/4 HANA Cloud” nu este o simplă utilizare a pachetului SAP S/4 HANA într-un mediu cloud în înțelesul clasic de găzduire a aplicațiilor software într-un DataCenter, ci un pachet de instrumente care să faciliteze în mod concret procesul de “Transformare Digitală” – proces care a devenit în ultima perioadă o necesitate reală pentru toate companiile inclusiv din România. Transformarea Digitală se referă la optimizarea proceselor de afaceri și a operațiunilor prin utilizarea tehnologiilor IT inteligente (roboți software, inteligență artificială, machine learning etc) cu rezultate excelente în îmbunătățirea profitului și reducerea costurilor.

Ce conține oferta  “RISE with SAP S/4 HANA Cloud”: SAP S/4 HANA Cloud – solutia SAP pentru ERP – împreună cu instrumentele necesare pentru migrarea funcționalităților și a datelor existente în implementarea on-premise, dar și accesul la noi funcționalități incluse în versiunea cloud. În același pachet sunt însă incluse și instrumente care să completeze soluția ERP și care pot fi utilizate inițial cu scop exploratoriu pentru a determina utilitatea lor reală în funcție de cerințele fiecărei companii: optimizare procese, aplicații RPA & AI, optimizare rețea furnizori&clienți etc.

Utilizarea celor de mai sus este asigurată prin acces la serviciile SAP Cloud Platform pe bază de subscripție cu plata, de regulă, trimestrială.

SAP Cloud Platform conține tehnologiile necesare pentru integrarea cu orice soluții SAP și non-SAP care funcționează on-premise sau în cloud.

Soluția SAP S/4 HANA Cloud este oferită în două variante: SAP S/4 HANA Public Cloud și  SAP HANA Private Cloud.

Varianta Public Cloud asigură o implementare rapidă a unui set de funcționalități standard, bazate pe bune practici de industrie. Varianta Private Cloud este utilă clienților care doresc un grad ridicat de personalizare și integrare. Identificarea variantei adecvate scopului dorit de client se realizează în urmă unei evaluări de tip “fit analysis” bazată pe un instrument pus la dispoziție gratuit de către SAP – Digital Discovery Assessment Tool

Mai multe detalii

REFERINȚE

Mai multe articole