Computer Sharing București este una dintre primele companii din România dedicată consultanței IT pentru mediul de afaceri.

Suntem printre primii parteneri SAP și IBM din România. Competența consultanților noștri, seriozitatea cu care abordăm
fiecare proiect în parte și experiența echipei de management constituie principalele noastre puncte forte.

Computer Sharing București activează întrun ecosistem de parteneri cu o înaltă ținută profesională, cu peste 100 de consultanţi certificați și cu o bogată experiență obținută prin participarea la proiecte importante.

Computer Sharing București este în măsură să asigure toate serviciile pe care le implică realizarea unui sistem informatic, de la consultanță inițială și proiectare, dezvoltare și implementare, mentenanță și suport.

În aproape trei decenii de existență, Computer Sharing București, a realizat peste 100 de proiecte la clienți importanți din țară și din străinătate în diverse industrii: utilități, administratie publică, telecomunicații, instituții financiar-bancare.

Misiune

Transformarea digitală a companiilor, folosind cele mai moderne și adecvate soluții oferite de furnizori de tehnologie premium la nivel mondial.

Creăm talente, livrăm competență si garantăm calitate. Dorim să fim partenerul preferat de orice companie angajată în procesul de adaptare continuă la schimbare prin integrarea tehnologiilor digitale inteligente.

Viziune

Echipa

Cu o echipă compusă din consultanţi certificaţi, cu o experienţă din anul 1994 în implementări soluții IT dedicate mediului de afaceri și cu peste 20 ani de implementări soluții SAP, CSB este unul din cei mai experimentaţi şi importanţi parteneri SAP în România. Pregătirea şi competenţa echipei sale de consultanţi plasează CSB în categoria partenerilor de absolută încredere pentru succesul implementărilor SAP. Prin parteneriate cu firme consacrate în furnizarea de servicii de consultanţă si implementare, CSB activează într-un ecosistem de înaltă ținută profesională cu peste 100 de consultanţi prin care asigură calitatea necesară proiectelor cu orice dimensiune si complexitate.

Vino alături de noi

Dacă doriți să vă alăturați echipei Computer Sharing București, puteți trimite un CV actualizat la adresa contact@csb.ro
sau să aplicați la anunțurile curente afișate mai jos. CV-ul dumneavoastră va fi atent analizat și vă vom contacta dacă
identificăm o oportunitate conform pregătirii dumneavoastră și cerințelor noastre.

MAI MULT

REFERINȚE

Mai multe articole