Parteneriate

Computer Sharing Bucuresti, partener SAP

CSB, partener SAP
SAP este liderul mondial in domeniul realizarii de programe destinate sistemelor informatice de gestiune si management ale companiilor si institutiilor publice.

Produsele SAP s-au dezvoltat si diversificat, ajungand sa acopere cele mai diverse si complexe functionalitati pe care le impune gestionarea si managementul unor activitati economice, indiferent ca se desfasoara in sectorul privat al afacerilor sau in domeniul serviciilor publice.
 Principalele tipuri de proiecte SAP in care sunt implicati consultantii CSB includ:  

Competenţele SAP şi expertiza pe domenii de aplicaţie

 • Implementari complete, end-to-end (de la Pregatire Proiect la Go-Live si Servicii de Suport )
 • Proiecte Roll-out (atat in cadrul unor proiecte proprii, cat si in proiecte cu companii multi-nationale)
 • Asistenta roll-out (proiecte internationale, furnizare de suport local pentru Romania, training-uri in limba romana, etc)
 • Upgrade-uri si Migrari (upgrade versiuni SAP, migrari platforme/baza de date)
 • Suport operational (bazat atat pe abonament lunar, cat si prin incheierea unui Acord Cadru, pentru companiile care au necesitati de suport variabile)

Coordonarea tuturor activitatilor in proiect este asigurata de manageri de proiect cu o indelungata experienta in domeniul sistemelor ERP in general si al implementarii SAP in special.

Eficienta realizarii unui proiect este asigurata prin utilizarea metodologiei de implementare ASAP a companiei SAP AG, precum si prin dubla valenta a CSB – implementare solutii software si proiectare infrastructura hardware.

Metodologia ASAP (inglobata la randul ei intr-un produs software – SAP Solution  Manager) stabileste riguros toti pasii care trebuie urmariti in realizarea implementarii, distribuiti pe faze si activitati, precizandu-se responsabilitatile consultantilor si participarea specialistilor clientului. Pe langa activitatile propriu-zise de configurare, personalizare si implementare, in cadrul metodologiei sunt prevazute activitati de testare, control de calitate, instruire, urmarire si gestionare a modificarilor, suport post-implementare, acoperindu-se astfel toate situatiile care pot apare pe parcursul si dupa realizarea proiectului.

Pentru mai multe informatii referitoare la solutiile SAP, click aici.


 

Computer Sharing Bucuresti, partener IBM

miacoban_BPMark_web_base

Compania  IBM, lider mondial in industria IT, este cunoscuta in dezvoltarea si promovarea celor mai avansate tehnologii, incluzand sisteme de calcul, software, sisteme de retele, dispozitive de stocare si microelectronica. Produsele si solutiile de inalta perfomanta, realizate de IBM, sunt transferate catre clienti de catre reteaua de parteneri de afaceri IBM.

Partener IBM

 

Computer Sharing Bucuresti este unul din cei mai vechi parteneri de afaceri din Romania al companiei IBM (din 1994). In prezent Computer Sharing Bucuresti promoveaza produsele IBM impreuna cu servicii asociate cu valoare adaugata (IBM Value Added Reseller) fiind in acelasi timp un furnizor de solutii complete pentru sisteme informatice complexe (IBM Solution Provider).

Calitatea proiectelor realizate, profesionalismul si experienta specialistilor, si nu in ultimul rand, satisfactia clientilor nostri atestata de organisme specializate de evaluare (ORC, Anglia), au determinat IBM sa confere Computer Sharing Bucuresti calitatea de IBM Advanced Business Partner si statutul de Centru de Excelenta IBM.

Computer Sharing Bucuresti este specializat in livrarea si implementarea de solutii bazate pe servere IBM din gama midrange, IBM Power Systems, cu procesoare POWER si sistem de operare AIX, IBM i sau Linux, precum si solutii de stocare din familia IBM System Storage.

Computer Sharing Bucuresti dispune de specialisti certificati IBM, cu ajutorul carora poate realiza toata gama de servicii specifice unor astfel de proiecte: evaluare cerinte, proiectare, achizitie si livrare, instalare si configurare.

 

Computer Sharing Bucuresti are experienta indelungata in realizarea infrastructurilor IT, cu accent pe:

 •  Infrastructura hardware performanta, pentru aplicatii complexe, bazata pe familia de produse Power System și System CX- reprezinta o solutie eficienta si rentabila de management al riscului in afaceri, ajutand companiile sa se adapteze cu usurinta schimbarilor rapide
 •  Solutii hardware pentru asigurarea continuitatii activitatilor si recuperare in caz de dezastru (BC &DR)
 •  Solutiile IBM de gestionare a sistemelor pentru serverele Power Servers – reduc complexitatea operationala, imbunatatesc eficienta personalului IT si a serverelor, eficientizeaza costurile
 • Solutii software IBM
  •  Tivoli – Gestiunea infrastructurii companiei (backup si arhivare, managementul activelor, etc)
  •  EAI – Enterprise Application Integration (bazata pe conceptul SOA)

 

Beneficii ale platformelor IBM :

 • Infrastructura performanta cu grad inalt de disponibilitate
 • Tehnologia numarul 1 in lume si servicii de incredere
 • Flexibilitate in evolutia mediului de aplicatii
 • Posibilitate de consolidare a mediului IT prin virtualizare

Pentru mai multe informatii referitoare la solutiile IBM, click aici.